0
Nu aveti produse in cos
PRODUSE

Termeni si conditii

Obligatiile dumneavoastra de inregistrare in utilizarea serviciului, dumneavoastra sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra, asa cum sunt acestea specificate . In situatia in care consideram, ca aceasta obligatie nu este respectata de catre dumneavoastra, ne rezervam dreptul sa va blocam accesul, pe perioada determinata sau nedeterminata, la utilizarea serviciului fara nici o notificare prealabila.

Limitare de responsabilitate

Nu vom fi responsabili in fata nici unei persoane sau companii care foloseste sau se bazeaza pe informatii sau opinii neconforme continute de acest site. Deasemenea, nu vom fi raspunzatori pentru: orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informatiei prezentate pe site, orice tip de erori sau omisiuni in continut care pot conduce la orice fel pierderi. Daca considerati ca orice material de pe acest site, violeaza drepturile de copyright sau orice alte drepturi, va rugam sa ne contactati pentru detalii la contact@daymond.ro astfel incat sa putem lua o decizie in cunostinta de cauza.

Politica de confidenţialitate

Daymond.ro se angajează să nu transmită datele personale ale utilizatorilor site-ului către terţi şi să le foloseasca numai în scopul stabilirii contactului cu clienţii săi, precum şi în scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de funcţionarea site-ului şi a ofertelor acestuia.

Daymond.ro poate notifica utilizatorii privind ofertele curente prin newsletterul său, şi poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale. Utilizatorii website-ului nu sunt obligaţi să furnizeze datele personale, însă acest refuz va conduce la imposibilitatea livrării comenzilor. orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul daymond.ro poate opta pentru ştergerea acesteia din baza noastra de date. Deasemenea, daca utilizatorii nu mai doresc sa primească newsletterul nostru, se pot dezabona utilizand link-ul din subsolul newsletter-ulului daymond primit prin email.

Conform legii nr. 677/2001, utilizatorul beneficiază de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a se adresa justiţiei. Totodată, utilizatorul are dreptul să se opună prelucrării datelor personale care îl privesc şi să solicite modificarea sau ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, utilizatorul se poate adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată pe cale poştală la adresa DAYMOND PROCONECT S.R.L Str. Garoafelor , Bl M1 ,Pitesti, jud. Arges

www.daymond.ro certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare.

Printre aceste drepturi se numara (enumerarea nu are un caracter limitativ):

A. dreptul de a cere www.daymond.ro sa va confirme prelucrarea sau nu a datelelor dumneavoastra personale, in mod gratuit;

B. dreptul de a cere www.daymond.ro sa rectifice, actualizeze, blocheze sau sterge, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conform dispozitiilor legii nr. 677/2001;

C. dreptul de a cere www.daymond.ro sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor dumneavoastra personale;

D. dreptul de a cere www.daymond.ro sa inceteze expedierea de mesaje promotionale.

Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa contact@daymond.ro. www.daymond.ro foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla sub controlul nostru.

Protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal.

In conformitate cu prevederile legii 677/2001, DAYMOND PROCONECT S.R.L prelucreaza date cu caracter personal, cu respectarea principiilor mentionate in continuare, in scopuri legitime. Prelucrarea datelor cu caracter personal se realizeaza prin mijloace automate, cu respectarea cerintelor legale si in conditii care sa asigure securitatea, confidentialitatea si respectarea drepturilor persoanelor vizate.

• protejarea persoanelor vizate. persoanele vizate au dreptul de acces la datele care sunt prelucrate, de a interveni asupra acestora, de opozitie si de a nu fi supus unei decizii individuale.
• securitatea. masurile de securitate a datelor cu caracter personal sunt stabilite astfel incat sa asigure un nivel adecvat de securitate a datelor cu caracter personal procesat.

Conţinutul site-ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) sunt proprietatea daymond.ro şi a partenerilor săi. imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar ambalajele produselor efectiv livrate pot diferi de imagini in orice mod (culoare, formă, aspect, etc.).