0
Nu aveti produse in cos
PRODUSE

Politica de Retur

Achizitionarea si returnarea produselor Daymond Romania

In cazul in care cumparatorul nu este multumit de produsele comandate , va putea sa trimita produsele inapoi , pentru returnarea sumei de bani. Dar acest lucru fiind valabil doar in primele 14 zile calendaristice de la primirea coletului, dupa trecerea acestor zile nemaifiind valabila cererea de retur.

Produsele acceptate pe retur !

Cosmetice 

- cu eticheta originala

- fara urme de utilizare sau deteriorare

- sa fie sigilate

Aparate ( electrice , electronice )

- cu eticheta originala

- cu toate accesoriile 

- cu certificatul de garantie in original

- fara interventii neautorizate , socuri mecanice si electrice

- fara urme de zgarieturi sau deteriorari

- in cutia originala

- sa detina toate seriile si sigiliile inscriptionate cu logo daymond nails ( aceste fiind menite sa protejeze interiorul produsului )

Daca produsul returnat a beneficiat de un cadou , acesta se va returna si el in aceeasi stare conforma , mentionata mai sus, inclusiv factura fiscala va trebuii trimisa odata cu produsul/e . 

In cazul in care ambalajul produsului nu se afla in stare conforma , Firma S.C Daymond Proconect S.R.L poate diminua valoare achizitiei ,si poate oprii o parte din suma returnata clientului

Cheltuielile de expeditie vor fi suportate conform Ordonantei 34/2014 "Consumatorul suportă doar costurile directe legate de returnarea produselor". Suma inapoiata clientului nu include costurile de transport sau de ramburs, ci doar valoarea de achizitie a produsului.

Produsele care doresc sa fie returnate cu suma integrala, va trebuii sa indeplineasca conditiile enumerate mai sus.

Ne rezervam dreptul de a refuza acceptarea unui retur in cazul in care produsele returnate nu indeplinesc conditiile de retur prevazute mai sus.

Pentru inaintarea cererii de retur va rugam sa ne contactati la nr. de telefon , sau puteti completa formularul din grila de Contact ! 

https://www.daymond.ro/contact 


Telefon service: 0727.326.909 Program : Luni / Vineri  Orele : 10:00 / 15:00