0
Nu aveti produse in cos
PRODUSE

Garantia Produselor

Garantia Produselor Daymond Nails Romania

 

- Daymond Nails Romania , ofera service pe o perioada 24 sau 12 luni, ( PERS. JURIDICE ) la toata aparatura electrica(electronica).

Acest lucru facandu-se in baza Certificatului de garantie si calitate a produselor comercializate de catre firma Daymond Nails Romania. 

Repararea facandu-se in service autorizat Daymond Nails Romania.

Durata de service este intre: 1 – 30 zile (daca se depaseste durata maxima de 30 zile, atunci produsul este inlocuit cu altul nou)

 

- Unde este cazul se poate emite un singur Certificat de Conformitate si Garantie Produselor multiple de acelasi fel . 

In certificatul de garantie emis aveti la dispozitie toate detaliile necesare corespunzatoare seviciilor noastre ( adresa mail, nr, tel, fax, nume firma etc…)

- Cheltuielile privind transportul produselor , va fii impartit ,dupa cum urmeaza: Cumparatorul va trebuii sa trmita produsul la Adresa S.C Daymond Proconect S.R.L Pitesti , alegand Firma de CUrierat Mentionata de catre noi , si precizand Curierului Taxele de Transport sa fie achitate de catre Destinatar conform contract, dupa rezolvarea produsului urmand ca expedierea sa fie facuta de catre S.C Daymond Proconect S.R.L cu ramburs plata de transport. 

 

Telefon Service: 0727326909 

Program  Luni / Vineri  Orele : 12:00 / 15:00